Breaking News
-->

Ο Χάμιλτον με κοτσιδάκια και animal print μπλούζα

20 Οκτωβρίου 2018

Ο Λιούις Χάμιλτον ανέβασε δύο φωτογραφίες η μία με κοτσιδάκια και η άλλη με animal print μπλούζα και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.


Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ένας από τους οδηγούς της Formula 1 που χρησιμοποιούν συνέχεια τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (19/10) ανέβασε τρεις φωτογραφίες και οι δύο κατάφεραν να γίνουν viral για διαφορετικούς λόγους.

Στην πρώτη εξ αυτών μπορείτε να δείτε τον Βρετανό να έχει αποχωριστεί το αγαπημένο του άφρο μαλλί του και να το έχει αντικαταστήσει με κοτσιδάκια, κάτι που δεν κάνει για πρώτη φορά.

Λίγο αργότερα ανέβασε και φωτογραφία από την παρουσία του στο "The Daily Show" με παρουσιαστή τον Trevor Noah. Εκεί ο Χάμιλτον εμφανίστηκε με μία ζιβάγκο animal print μπλούζα!

 sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics