Breaking News
-->

Formula 1: Κυρίαρχη στο Μπαχρέιν η Ferrari

29 Μαρτίου 2019

Μετά το μέτριο ξεκίνημα στη φετινή Formula 1 η Ferrari αντέδρασε στο ελεύθερα δοκιμαστικά του Μπαχρέιν εκεί όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο Γκραν Πρι της σεζόν.

 

Η Scuderia σημείωσε ταχύτερους χρόνους από ότι η Mercedes με τη χρήση της μαλακής γόμας. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να τερματίσει πρώτος μπροστά από τον δεύτερο Σαρλ Λεκλέρκ κάνοντας το 1-2 για την ιταλική ομάδα.

Όσον αφορά τα «ασημένια βέλη» ο Λιούις Χάμιλτον ολοκλήρωσε τα δοκιμαστικά τρίτος με τον Βαλντέρι Μπότας να ακολουθεί τέταρτος.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Renault του Νίκο Χούλγκεμπεργκ που κατάφερε να τερματίσει μπροστά από την Red Bull η οποία έμεινε αρκετά πίσω στους χρόνους. Συγκεκριμένα ο Μαξ Φερστάπεν βγήκε έκτος ενώ ο Πιέρ Γκασλί δωδέκατος.

Κακή εμφάνιση πραγματοποιήσε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο καθώς κινήθηκε σε «ρηχά» νερά παίρνοντας τη 15η θέση, με τον Κίμι Ραϊκόνεν να ακολουθεί στη 16η θέση με μόλις 6 γύρους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics