Breaking News
05 Απριλίου 2019

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως η προτροπή του Κόμπι Μπράιαντ να βγει MVP ήταν αυτή που τον ώθησε σε νέα ύψη και πίστεψε ακόμα περισσότερο πως μπορεί να τα καταφέρει.



Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι ένα από τα πρότυπα του Γιαννη Αντετοκούνμπο, κάτι που ο σταρ των Μπακς δεν έχει κρύψει ποτέ, έχοντας υιοθετήσει μάλιστα και πράγματα από την φιλοσοφία του θρύλου των Λέικερς. Όπως φαίνεται, όμως, ο Κόμπι έχει επηρεάσει τον Γιάννη με έναν ακόμα τρόπο, αφού ήταν αυτός που τον έκανε να πιστέψει ακόμα περισσότερο πως μπορεί να αναδειχθεί MVP του ΝΒΑ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τη νίκη επί των Σίξερς (128-122) ο Γιάννης κλήθηκε να απαντήσει κάποια στιγμή σε μία ερώτηση σχετικά με την επιρροή που είχαν σε αυτόν οι συμβουλές του Κόμπι, η απάντησή του τα έλεγε όλα: Ο Κόμπι με έκανε να πιστέψω ακόμα περισσότερο ότι μπορώ να βγω MVP. Όταν ένας σαν αυτόν μου είπε "πήγαινε και βγες MVP" σίγουρα με βοήθησε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να πιστέψω ακόμα περισσότερο ότι μπορώ να τα καταφέρω".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Γιάννη, όπου η ατάκα για τον Κόμπι ακούγεται λίγο μετά το 4ο λεπτό:
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics