Breaking News
-->

Formula 1: Όλη η ιστορία 1.000 αγώνων σε ένα video!

11 Απριλίου 2019

Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού φτάνει αισίως τα 1.000 Γκραν Πρι και το γιορτάζει με ένα συγκλονιστικό video.

 

Αυτή την Κυριακή στην πίστα της Σαγκάης η Formula 1 συμπληρώνει 1.000 αγώνες, από το 1950 μέχρι σήμερα. Ένα σημαντικό ορόσημο για το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη, το οποίο σε αυτά τα 69 χρόνια μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές χαράς, αγωνίας, αλλά και θλίψης.

Να σημειωθεί επίσης, ότι οι μοναδικές από τις τωρινές ομάδες οι οποίες ήταν παρούσες και στο πρώτο Γκραν Πρι το 1950 στο Σίλβερστοουν, είναι η Alfa Romeo και η Ferrari.

Με αφορμή λοιπόν τον 1.000ο αγώνα, οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται τις τύχες της Formula 1 στη σύγχρονη εποχή, δημιούργησαν ένα μοναδικό video, με πλάνα από το 1ο έως και το 999ο Γκραν Πρι, ξυπνώντας αναμνήσεις, οι οποίες παραμένουν αξέχαστες.

Απολαύστε το:
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics