Breaking News
-->

Ο Senna και ο Prost μάχονται ξανά στο F1 2019

03 Μαΐου 2019


Δύο οδηγοί-θρύλοι έρχονται στην F1 και το ηλεκτρονικό videogame F1 2019 της Codemasters.

 


Η Codemasters και η Koch Media ανακοίνωσαν ότι η σημαντικότερη μάχη που γνώρισε ποτέ ο κόσμος της F1, ανάμεσα στον Ayrton Senna και στον Alain Prost, θα επαναληφθεί στο F1 2019, στο επίσημο videogame του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula One της FIA για το 2019. Όσοι αποκτήσουν το F1 2019 Legends Edition θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν ως Ayrton Senna με την McLaren MP4/5B του 1990 και ως Alain Prost με την Ferrari F1-90, να αναμετρηθούν σε οκτώ αγώνες και να αποκτήσουν αποκλειστικά αυτοκόλλητα Senna και Prost για το αυτοκίνητο τους στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Τα πρόσωπα των οδηγών προστέθηκαν επίσης στο Career mode, με το οποίο οι παίκτες θα μπορέσουν να ασχοληθούν τρεις μέρες νωρίτερα, αφού η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Xbox One και τα PCs στις 25 Ιουνίου.


Επιπλέον, για να γιορτάσει το δέκατο F1 game του Birmingham Studio, η Codemasters δήλωσε πως όσοι αποκτήσουν την F1 2019 Anniversary Edition θα αποκτήσουν δύο νικηφόρα αυτοκίνητα της κλασσικής σεζόν του 2010 – τη Ferrari F10 που οδήγησε ο Fernando Alonso και ο Felipe Massa, αλλά και τη McLaren MP4-25 των Lewis Hamilton και Jenson Button. Αυτά τα δύο αυτοκίνητα έρχονται να προστεθούν στη Red Bull RB6 του 2010 των Sebastian Vettel και Mark Webber, αλλά και σε πολλά από τα κλασσικά αυτοκίνητα του F1 2018 που διατηρήθηκαν και σε αυτήν την έκδοση. Οι κυριότεροι retailers θα προσφέρουν επίσης ένα Limited Edition F1 2019 Steelbook.

Αντλώντας έμπνευση από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της F1, το εξώφυλλο του F1 2019 απέκτησε φρέσκια όψη δίνοντας βάρος στον έντονο ανταγωνισμό που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες σεζόν. Ο τωρινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, με τον βασικό ανταγωνιστή του, Sebastian Vettel, κοσμούν το εξώφυλλο, αν και σε πολλές γεωγραφικές περιοχές τα πρόσωπα αλλάζουν για να προωθηθούν οι σημαντικότεροι οδηγοί των χωρών αυτών.

Έχοντας αφήσει υπόνοιες στο trailer που ανακοίνωσε ουσιαστικά τον τίτλο και με βάση την συντριπτικά θετική αντίδραση της κοινότητας, ανακοινώνεται πλέον και επίσημα ότι η F2TM με ολόκληρη την σεζόν του 2018 θα είναι διαθέσιμη στο παιχνίδι, ενώ η σεζόν F2TM 2019 θα προστεθεί ψηφιακά αργότερα μέσα στη χρονιά με online δυνατότητες. Οι παίκτες θα συναγωνιστούν τους George Russell, Lando Norris και Alexander Albon πριν αυτοί προχωρήσουν στην τωρινή σεζόν της F1 με τις ομάδες τους.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics