Breaking News
15 Ιουνίου 2019

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 15-16 Ιουνίου 2019, κορυφώνεται το Πρωτάθλημα με αμαξίδιο τόσο στην Α1 όσο κ στην Α2 Εθνική κατηγορία με το Μαρούσι να έχει πάρει ήδη το δρόμο της καθόδου για την Α2.

 


Τέσσερις είναι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον αναβαθμισμένο Πρωτάθλημα της Α1 καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, το οποίο μετά από 15 χρόνια διεξάγεται σε δύο κατηγορίες. Ένα Πρωτάθλημα που διοργάνωσε άψογα η ΟΣΕΚΑ υπό την Προεδρία του κ.Τ.Καλουδη και είχε για Μέγα Χορηγό της τον ΟΠΑΠ, ο οποίος δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία και στήριξη.

Σε ένα Final-4 που χαρακτηρίζεται από την παρουσία 3 μη Αθηναϊκών ομάδων, οι Ατλας (Αθήνα), Δωδεκάνησος (Ρόδος), Άρης Θεσσαλονίκης και Μέγας Αλέξανδρος, (επίσης από τη Θεσσαλονίκη), θα διασταυρώσουν τα μονοπάτια των αμαξίδιων τους στο κλειστό του Αλίμου, με έπαθλο την κατάληψη του Πρωταθλήματος της Α1.

Το ακριβές πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:


Σάββατο 15-6-2019

ώρα 17:00 ΓΣ Δωδεκάνησος- ΑΣΑΘ Άρης Θεσσαλονίκης.

Ωρα 20:00: ΑΣ Άτλας Αθηνών- Μέγας Αλέξανδρος '94 Θεσ/κης

Κυριακή 16-6-2019

ώρα 16:00 Μικρός Τελικός,

ώρα 18:30 ο μεγάλος Τελικός,

Οι συναντήσεις αναμένονται εκ των προτέρων συναρπαστικές και αμφίρροπες καθώς καμία ομάδα δεν μπαίνει με τον τίτλο του φαβορί, στη διοργάνωση.

Μπορεί τα φώτα να διεκδικεί το Final4, όμως εξίσου σημαντικό ενδιαφέρον θα έχει το Σάββατοκυριακο και για τις ομάδες της Α2 μιας και το Ηράκλειο Κρήτης και ο νεοφώτιστος Παναθηναϊκός, θα δώσουν τους δεύτερους αγώνες τους στα χιαστί παιχνίδια, με έπαθλο μια θέση στην Α1.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 15-6-2019

ώρα 11:00 ΑΟ Καβάλας- ΑΣΚΑ Ηράκλειο, στη ρεβάνς του 62-56 και την Κυριακή 16-6-2019 ώρα 12:00 ΑΟ Παναθηναϊκός- ΑΣ Ηρόδικος Κομοτηνής, στη ρεβάνς του παιχνιδιού που ο Παναθηναϊκός κέρδισε εκτός έδρας με 51-59, αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα.

Οι δύο νικητές θα διεκδικήσουν ο μεν πρώτος τη θέση του Αμαρουσίου που έχει ήδη υποβιβαστεί ο δε δεύτερος, την άνοδο σε αγώνα μπαράζ με τον ΠΑΣΚΑ, από την Α1, ο οποίος τερμάτισε προτελευταιος στην Α1 κ έχει μια ακόμη ελπίδα να σώσει την φετινή παρτίδα.

Όσοι πιστοί φίλοι του αθλήματος, προσέλθετε... ανταμοιβή σας, το υψηλό θέαμα από αθλητές που έχουν κερδίσει το Πρωτάθλημα της ζωής, πριν ακόμα ανέβουν στο αγωνιστικό τους αμαξίδιο.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics