Breaking News
-->

GP Γερμανίας: Ποινές για Ράικονεν - Τζιοβινάτσι, 9ος ο Χάμιλτον

30 Ιουλίου 2019

Οι δύο πιλότοι της Alfa Romeo, Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτσι τιμωρήθηκαν για παραβίαση των τεχνικών κανονισμών στο GP της Γερμανίας, με συνέπεια ο Λιούις Χάμιλτον να ανέβει στην 9η θέση. Πρώτος βαθμός για τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα.



To GP της Γερμανίας στη βροχερή πίστα του Χόκενχαϊμ μάς προσέφερε τρομερές συγκινήσεις, καθώς ήταν το πιο αμφίρροπο και πιο εντυπωσιακό της χρονιάς, με τον Μαξ Φερστάπεν να κατακτά την πρώτη θέση, ύστερα από έναν επεισοδιακό αγώνα με πολλές εγκαταλείψεις.

Καταστροφικός αποδείχθηκε ο αγώνας για τη Mercedes, αφού ο Βαλτέρι Μπότας εγκατέλειψε στο επτά γύρους πριν από το τέλος, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε 11ος, καθώς τιμωρήθηκε με πέντε δευτερόλεπτα επειδή μπήκε αντικανονικά στo pit stop. Ωστόσο, τελικά ο Βρετανός πιλότος της Formula 1 κατάφερε να μπει μέσα στη βαθμολογούμενη 10άδα, καθώς οι Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτσι τιμωρήθηκαν για παραβίαση των τεχνικών κανονισμών.

Συγκεκριμένα, οι δύο Alfa Romeo έλαβαν ποινές 30 δευτερολέπτων για παραβίαση του άρθρου 27.1 των τεχνικών κανονισμών, που αναφέρει πως "ο οδηγός πρέπει να χειρίζεται το μονοθέσιο μόνος του και χωρίς βοήθεια". Αποτέλεσμα, οι δύο πιλότοι να πέσουν στην 12η και 13 θέση αντίστοιχα, με τους Χάμιλτον και Ρόμπερτ Κούμπιτσα να μπαίνουν στην πρώτη δεκάδα. Μάλιστα, για τον Πολωνό πιλότο ήταν ο πρώτος βαθμός μετά την επιστροφή του στη Formula 1.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics