Breaking News
-->

Grand Prix Ουγγαρίας: Νίκη για τον φοβερό Χάμιλτον

04 Αυγούστου 2019

Αποδεικνύοντας το οδηγικό του ταλέντο ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη από τον Μαξ Φερστάπεν και να επιστρέψει στις επιτυχίες τόσο αυτός όσο και η Mercedes.

Ο Βρετανός ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και σχεδόν με την εκκίνηση προσπέρασε στη δεύτερη θέση τον Βάλτερι Μπότας με τον οποίο είχαν και μία μικρή επαφή που κόστισε αρκετά στον Φινλανδό που δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση του.Ο Φερστάπεν είχε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει δεύτερο τον πεντάκις παγκόσμιο πρωταθλητή που περίμενε πεισματικά πίσω από το μονοθέσιο του Ολλανδού για την πολυπόθητη προσπέραση. Τρεις γύρους πριν το τέλος και ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες επιθέσεις από πλευράς Χάμιλτον, ο Βρετανός εκμεταλλεύτηκε τα φθαρμένα λάστιχα της Red Bull και εξαπέλυσε την αντεπίθεση του κατακτώντας τη νίκη. Στην τρίτη θέση ήρθε ο Σεμπάστιαν Φέτελ επαναφέροντας τη Ferrari στο βάθρο. Ο Γερμανός προσπέρασε τον Σαρλ Λεκλέρ που τερμάτισε με τη σειρά του τέταρτος μία θέση πάνω από τον Κάρλος Σάινθ της McLaren. Ο Ισπανός ξεχώρισε άλλη μία φορά με τη βρετανική ομάδα. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Πιέρ Γκασλί, Κίμι Ραϊκόνεν, Βάλτερι Μπότας, Λάντο Νόρις και Αλεξάντερ Άλμπον. Με αυτή του νίκη ο Χάμιλτον ισοφάρισε τις επτά νίκες του Μίκαελ Σουμάχερ στην Ουγγαρία την ώρα που είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το έκτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics