Breaking News
18 Αυγούστου 2019

Με την έκτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 επιστρέφει η Εθνική Παίδων, μετά τη σημερινή ήττα από την Τουρκία. Ο Βασίλης Θεογιάννης μίλησε για τον αγώνα της ελληνικής ομάδας, αλλά και γενικότερα για τη διοργάνωση.

 

«Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε σήμερα στο παιχνίδι. Ήμασταν κάπως νωθροί στην αρχή. Παλέψαμε στην αρχή, πλησιάσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που εγώ θέλω να πω είναι πως είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα για την προσπάθεια που έκανε, για κάθε συμπαίκτη. Είμαι χαρούμενος που γνώρισα όλα αυτά τα παιδιά. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ, εδώ και πάρα πολύ καιρό και κάπου αδικήσαμε τον εαυτό μας με αυτό το τελευταίο παιχνίδι και την εικόνα που δώσαμε.

Το παιχνίδι με την Ιταλία κάπου «γυρίζει» στο πίσω μέρος του μυαλού του, όπως και των άλλων παιδιών, αλλά άλλα συναισθήματα είναι αυτά που κυριαρχούν: «Μας έμεινε μια πίκρα, γιατί ξέρουμε πως θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα. Όπως και για τη σημερινή ήττα, γιατί θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για να πάμε στο Παγκόσμιο. Και πάλι όμως θα πω πως είμαι χαρούμενος για όλη αυτή την εμπειρία και πολύ περήφανος για όλη την ομάδα, για κάθε μέλος της».

Υπάρχει όμως και η γενικότερη εικόνα, της συμμετοχής σε ένα μεγάλο τουρνουά για πρώτη φορά; «Παίρνουμε παραστάσεις και εμπειρίες σε ένα άλλο επίπεδο και τώρα που επιστρέφουμε στις ομάδες μας καταλαβαίνουμε πως πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Είδαμε παίκτες καλύτερους, είδαμε διαφορετικά στυλ μπάσκετ και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο»
sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics