Breaking News
-->

H Toyota Supra επιστρέφει στο Fast & Furious με το ίδιο πορτοκαλί χρώμα

26 Αυγούστου 2019

Η τέταρτη γενιά της Toyota Supra ήταν ένα σήμα κατατεθέν για το Fast & Furious, κάτι που θα αποπειραθεί να κάνει και η νέα πέμπτη γενιά της.

 

Τα γυρίσματα για το Fast & Furious 9 έχουν ήδη ξεκινήσει. Το πιο πρόσφατο μέρος που έχει «συλληφθεί» το συνεργείο από φωτογραφικούς φακούς είναι στη Γεωργία, όμως οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες έφεραν κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία στην επιφάνεια. Η Toyota Supra, επιστρέφει στο Fast & Furious, στο ίδιο πορτοκαλί χρώμα με αυτή που οδηγούσε ο Πολ Γουόκερ το μακρινό (πλέον) 2001!


Φυσικά αφορά τη νέα γενιά του μοντέλου, που δεν βγαίνει από το εργοστάσιο σε αυτό το χρώμα όμως κατασκευάστηκαν κάποιες αποκλειστικά για τις ανάγκες της ταινίας. Η Toyota ελπίζει η παρουσία της Supra στο F&F 9 να έχει αντίστοιχα αποτελέσματα με την παρουσία της τέταρτης γενιάς του μοντέλου περίπου 20 χρόνια πριν, όπου κατάφερε να γίνει ένας θρύλος της εποχής και όχι μόνο. Οι Supra που βλέπουμε στις φωτογραφίες πάντως δεν έχουν τα ιδιαίτερα γραφικά της προηγούμενης στο πλάι του αμαξώματος. Θεωρείται όμως πολύ πιθανό, να έχουν χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και να έχουν εφοδιαστεί με μπουκάλες NOS, όπως αρμόζει σε μια Supra του Fast & Furious!
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics