Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2019

Ετοιμαστείτε για άλλη μια σειρά διασκεδαστικών αγώνων.

 

Με τις δύο εκδόσεις που κυκλοφόρησαν αντίστοιχα το 2017 και το 2018, η σειρά Gear.Club Unlimited πρόσφερε στους παίκτες το πρώτο ρεαλιστικό racing game στο Nintendo Switch. Χάρη στα εκατοντάδες χιλιόμετρα δρόμων, μερικά από τα πιο σπουδαία αυτοκίνητα των κορυφαίων κατασκευαστών και ένα γκαράζ που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν τα αυτοκίνητα στα δικά τους γούστα, η σειρά αναζωογόνησε το είδος των racing games στο Nintendo Switch.

Τι ακολουθεί; Μια Φέτος, η Eden Games και η Microids θα προσφέρουν στους παίκτες το Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition! Με ένα πλούσιο περιεχόμενο που περιλαμβάνει πάνω από 250 αγώνες, οι παίκτες θα μπορέσουν να οδηγήσουν μερικές από τις πιο όμορφες Porsche σε τόπους που κόβουν την ανάσα.

Το νέο περιεχόμενο που προστίθεται είναι το εξής:
- Ένα νέο campaign mode: το «Porsche Series» και το αντίστοιχο Flow του
- Μυθικά αυτοκίνητα Porsche από τον φημισμένο Γερμανό κατασκευαστή σε όλα τα modes
- Όλα τα DLCs του Gear.Club Unlimited 2
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics