Breaking News
-->

«Άπιαστη» η Mercedes με 1-2 στο FP1 και το FP2

11 Οκτωβρίου 2019

Η πρώτη και η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών ολοκληρώθηκαν, με τον Βαλτέρι Μπότας της Mercedes να καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τις δύο φορές.

 

Ασφαλείς συναλλαγές, όλοι οι τρόποι κατάθεσης και προσφορές* για όλους τους παίκτες. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα στην Ιαπωνία, ολοκληρώθηκε. Λόγω της διαφοράς ώρας, τελείωσε και η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών πολύ γρήγορα για εμάς. Πρωταγωνιστής της Παρασκευής ήταν σίγουρα ο Βαλτέρι Μπότας που κατάφερε να είναι και τις δύο φορές ο γρηγορότερος στην πίστα της Σουζούκα.

Ξεκινώντας με την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, η Mercedes έκανε ένα πολλά υποσχόμενο 1-2. Ο Μπότας είχε τον καλύτερο χρόνο και ελάχιστα πίσω του, βρισκόταν ο Χάμιλτον, ενώ από την άλλη, οι δύο Ferrari ήταν πολύ πίσω σε χρόνους. Ναι μεν ο Φέτελ και ο Λεκλέρ βρέθηκαν στην τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα, τους χώριζε όμως περίπου ένα δευτερόλεπτο, από τους χρόνους των Mercedes!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Φερστάπεν στην πέμπτη θέση, ενώ Άλμπον, Σάινθ, Πέρεθ, Στρολ και Νόρις, έκλεισαν τη δεκάδα. Στη 17η θέση βρίσκεται και ο Ιάπωνας Ναόκι Γιαμαμότο, σε παρθενική του εμφάνιση στη Formula 1 και με πολύ μικρή διαφορά χρόνου από τον Ντανιίλ Κβίατ, που οδηγεί σε μόνιμη βάση το ίδιο μονοθέσιο της Toro Rosso. Ο Γιαμαμότο, έκανε τους περισσότερους γύρους από όλους (30).

Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών τώρα, είχαμε ξανά τη Mercedes σε κυριαρχία, με ακόμη χαμηλότερους χρόνους. Ο Βαλτέρι Μπότας ήταν και πάλι ο γρηγορότερος, με μικρή διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον, αυτή τη φορά όμως ο Μαξ Φερστάπεν είναι στην τρίτη θέση. Τέταρτος είναι ο Σαρλ Λεκλέρ, πέμπτος ο Φέτελ και έκτος, ο Άλμπον. Σάινθ, Πέρεθ, Γκασλί και Νόρις, έφτασαν μέχρι τη δεκάδα. Πάντως, είναι σημαντικό το τι πέτυχαν οι οδηγοί στo FP2 αφού υπάρχει η πιθανότητα η σειρά τους να ορίσει το γκριντ εκκίνησης, αν για κάποιο λόγο δεν γίνουν οι κατατακτήριες δοκιμές, οι οποίες μετατέθηκαν για την Κυριακή, νωρίτερα από τον αγώνα.

FP1
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics