Breaking News
-->

Formula 1: Το απόλυτο fair play από τον Φέτελ

04 Νοεμβρίου 2019

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν πρόλαβε να συγχαρεί τον Λιούις Χάμιλτον εντός της πίστας και έσπευσε να το κάνει πριν ανέβει στο podium ο Βρετανός.  



Μπορεί μέσα στις πίστες να είναι αντίπαλοι, ωστόσο δεν σημαίνει πως ο ένας δεν σέβεται τον άλλον. Ο Χάμιλτον πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής τον έκτο τίτλο της καριέρας του, αφού η δεύτερη θέση στην πίστα του Όστιν του ήταν αρκετή.

Αντίθετα, ο αγώνας για τον Φέτελ ήταν τραγικός. Ο Γερμανός εκκίνησε από τη δεύτερη θέση ωστόσο αναγκάστηκε να τερματίσει στον όγδοο γύρο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χάμιλτον δέχτηκε συγχαρητήρια από όλους τους άλλους οδηγούς εκτός από τον Φέτελ. Ο πιλότος της Ferrari έσπευσε όμως να συγχαρεί τον Βρετανό λίγο πριν αυτός ανέβει στο podium.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics