Breaking News
-->

Νέα παρωδία στη Ferrari: Ο Λεκλέρκ χτύπησε τον Φέτελ

17 Νοεμβρίου 2019

Η Ferrari είδε ακόμη ένα αγώνα να καταλήγει σε... παρωδία, αφού ο Σαρλ Λεκλέρκ είχε επαφή με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στον 66ο γύρο με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν αμφότεροι από τον αγώνα.



Ακόμη ένας αγώνας της Formula 1 εξελίχθηκε σε παρωδία (ή τραγωδία, ό,τι προτιμάτε) λίγο πριν από το τέλος του. Στον 66ο γύρο του Grand Prix της Βραζιλίας, ο Σαρλ Λεκλέρκ είχε επαφή με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που ήταν μεν ελάχιστη, αλλά έφτανε προκειμένου αμφότεροι να ολοκληρώσουν εκεί τον αγώνα τους.

Ο πρώτος επιχείρησε να προσπεράσει στην ευθεία τον δεύτερο, ο Γερμανός έκανε όμως μια μικρή κίνηση προκειμένου να κρατήσει τη θέση του. Μοιραία, τα δύο μονοθέσια ακούμπησαν ελαφρά (οι ρόδες), σε μια επαφή που έφτανε προκειμένου αμφότεροι να δουν τα ελαστικά τους να διαλύονται και να γράφεται με αυτόν τον τρόπο ο επίλογος της προσπάθειάς τους στον αγώνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics