Breaking News
22 Νοεμβρίου 2019

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του Euro 2020 που θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα μεταδοθεί από ιδιωτικό κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«To καλοκαίρι του 2020 η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης θα βρίσκεται μόνο στον ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων του επετειακού ΕURO 2020, που θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θα μεταδοθεί από ένα ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1.

Μετά το Μουντιάλ, είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη και καθηλώνει όλους τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς και όχι μόνο. Τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντουάν Γκριεζμάν , ο Σέρχιο Ράμος και πολλοί άλλοι, ετοιμάζονται να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και να «μονομαχήσουν» για να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο «πυρετός» του Εuro ξεκινάει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 18:45, με την απευθείας μετάδοση της κλήρωσης για την φάση των Ομίλων από το Βουκουρέστι. Στο στούντιο του ΑΝΤ1, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θα υποδεχτεί καταξιωμένους ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους για να σχολιάσουν μαζί το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι 24 κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης θα αναμετρηθούν σε 12 πόλεις, με τον μεγάλο τελικό και τους δυο ημιτελικούς να διεξάγονται στο εμβληματικό στάδιο Wembley.

Σύσσωμο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, τις εξελίξεις και τις στιγμές του επετειακού ΕURO 2020, με την έγκυρη υπογραφή του ΑΝΤ1.

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έρχεται στον ΑΝΤ1!

Μη χάσεις φάση!»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics