Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2019

Χωρίς τους Τζίμερ Φριντέτ και Ιωάννη Παπαπέτρου θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Ρέθυμνο (22/12), καθώς οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον ώμο και γαστρεντερίτιδα, αντίστοιχα.


Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός για την 12η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στο Τελ Αβίβ, ωστόσο κόντρα στους Κρητικούς θα έχει απώλειες.

Οι Τζίμερ Φριντέτ και Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκαν νοκ άουτ για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο, έπειτα από τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Μακάμπι, ενώ ο δεύτερος διεκομίσθη στο Υγεία με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Θυμίζουμε πως στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν θα βρίσκεται ούτε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος μετέβη στις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους, με τον Γιώργο Βόβορα να κοουτσάρει τους «πράσινους».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics