Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2020

Ο Άλεξ Ρινς τόνισε πως φέτος είναι η χρονιά της Suzuki που έχει βελτιωθεί σημαντικά από πέρσι.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο αναβάτης της Suzuka, Άλεξ Ρινς:

 


«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε εδώ και στην Μαλαισία. Τόσο ο ένας γύρος, όσο και η προσομοίωση πήγαν πολύ καλά και ολοκλήρωσα όλη τη δουλειά που έπρεπε.

Τώρα απλά περιμένουμε τους αγώνες. Η φετινή Suzuki είναι περισσότερο σταθερή και πιο γρήγορη στην ευθεία αλλά και περισσότερο σταθερή στα φρένα, σε σχέση με πέρυσι.

Κάναμε πρόοδο σε όλους τους τομείς, αλλά έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στο κομμάτι των αεροδυναμικών. Θα έχω το καινούργιο πλαίσιο στον αγώνα, μου δίνει μεγαλύτερη σιγουριά.

Αυτή θα είναι η χρονιά των μοτοσυκλετών που έχουν μεγάλη ταχύτητα στις στροφές, όπως η Yamaha και η Suzuki.

Θέλαμε να βελτιωθούμε κι άλλο σ’ αυτό το κομμάτι και η Michelin μας έφερε ελαστικά με καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στον αγώνα θέλω να παλέψω για το βάθρο. Είμαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό μου. Για το πρωτάθλημα όμως θα βλέπω τον κάθε αγώνα ξεχωριστ. Ξέρω όμως ότι κάναμε καλό βήμα μπροστά σε σχέση με το 2019».
onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics