Breaking News
-->

Το ιστορικό πρώτο virtual Grand Prix της Φόρμουλα 1

23 Μαρτίου 2020

Παρακολουθήστε ζωντανά το ιστορικό πρώτο virtual Grand Prix της Φόρμουλα 1, με τον αγώνα να διεξάγεται στην πίστα του Μπαχρέιν.


Με τους επτά πρώτους αγώνες της σεζόν να έχουν ήδη αναβληθεί (και εκείνον του Μονακό να έχει ακυρωθεί), η FIA προχώρησε σε ένα πολύ ενδιαφέρον project διοργανώνοντας virtual Grand Prix για να καλύψει αυτό το κενό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στον αθλητισμό γενικότερα που έχει πληγεί από την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού. Παρακολουθήστε τον πρώτο virtual αγώνα στην ιστορία της Φόρμουλα 1, που διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (22/3) στο Μπαχρέιν με τη συμμετοχή και πραγματικών οδηγών της F1 όπως ο Λάντο Νόρις και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ μεταξύ άλλων.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics