Breaking News
-->

6 χρόνια αφότου λανσαρίστηκε στην αγορά, σταματά ο κύκλος ζωής της BMW i8

24 Μαρτίου 2020

Με το τέλος της παραγωγής του BMW i8 Coupe και του BMW i8 Roadster, τα plug-in υβριδικά σπορ μοντέλα θα έχουν διασφαλίσει μία θέση στο πάνθεον της ιστορίας.
Το BMW i8 ξεκίνησε την παγκοσμίως επιτυχημένη πορείας του ως ένας μοναδικός συνδυασμός φουτουριστικής σχεδίασης και πρωτοποριακής τεχνολογίας.

 

Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο του BMW Group άνοιξε το δρόμο για τη σπορ και ταυτόχρονα βιώσιμη οδηγική απόλαυση και έγινε η επιτομή του πάθους της οδήγησης με ηλεκτροκίνηση.

Έθεσε τα θεμέλια για τη διεύρυνση της γκάμας των plug-in υβριδικών μοντέλων του BMW Group. Ταυτόχρονα, το BMW i8 εξελίχθηκε στο πιο επιτυχημένο σπορ αυτοκίνητο με σύστημα ηλεκτροκίνησης παγκοσμίως. '

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000 μονάδες από το 2014, πέτυχε υψηλότερα νούμερα από το σύνολο του ανταγωνισμού στην κατηγορία αυτή. Το BMW Vision EfficientDynamics ήταν ήδη μία ελκυστική προοπτική για το μέλλον της ατομικής μετακίνησης.

Η σχεδιαστική μελέτη που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2009 ενσάρκωνε ένα συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης / εμπνευσμένης σχεδίασης BMW και πρωτοποριακής βιωσιμότητας.

Η μελέτη ενός σπορ 2+2 αυτοκινήτου με πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, νέα ερμηνεία της διάσημης σχεδιαστικής φιλοσοφίας BMW, plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και σύστημα τετρακίνησης υψηλής ποιότητας και απόδοσης, έτυχαν ευρείας αποδοχής.

Με την ανακοίνωση ότι τα βασικά σχεδιαστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά του θα μεταφέρονταν σε ένα μοντέλο παραγωγής της νεοσύστατης τότε μάρκας BMW i, σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα μιας νέας εποχής της οδηγικής απόλαυσης και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ενθουσιώδεις.

Το BMW i8 γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2013 μαζί με το BMW i3.

Το διπλό ντεμπούτο αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης για την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής εξηλεκτρισμού, μέσα από την οποία το BMW Group άρχισε να δουλεύει από νωρίς πάνω σε ένα πρόγραμμα μοντέλων προσανατολισμένων στη βιώσιμη οδηγική απόλαυση.

Σήμερα, η εταιρεία είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων με ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης σε όλο τον κόσμο.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics