Breaking News
-->

Ferrari: «Έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη σαν ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει»

28 Μαρτίου 2020

Ο διευθυντής της Ferrari, Ματία Μπινότο, τόνισε πως όλοι έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στην ομάδα κάτι που θα βοηθήσει στη συνέχεια.


Αναλυτικά όσα ανέφερε το αφεντικό της Scuderia:

«Το τι συνέβη πέρυσι είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο τους. Συζητήσαμε και πλέον έχουμε σαφήνεια στο τι θα πρέπει να περιμένω. Το συμφέρον της ομάδας είναι η κορυφαία προτεραιότητα, μαζί με το πρωτάθλημα κατασκευαστών που είναι ένα στοιχείο-κλειδί. Είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν μεταξύ τους όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να δώσουμε οδηγίες εμείς, με βάση το συμφέρον της ομάδας.

Αν η ομάδα τα πηγαίνει καλά, τότε οι οδηγοί θα επωφεληθούν από αυτό. Είναι και οι δυο τους έξυπνοι τύποι, θα μάθουν ο ένας τον άλλο καλύτερα. Αυτό που συνέβη πέρυσι, όχι μόνο στη Βραζιλία αλλά και στη Ρωσία, όταν είχαμε το θέμα με τις εντολές της ομάδας, μας έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε πολύ και όταν συζητάς χωρίς κάλυψη, γνωρίζεσαι καλύτερα. Θεωρώ ότι φέτος έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη σαν ομάδα και μεταξύ των οδηγών και αυτό θα μας βοηθήσει στη σεζόν του 2020».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics