Breaking News
-->

Formula 1: Ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari νικητής στο δεύτερο virtual Grand Prix(vid)

06 Απριλίου 2020

Εύκολα και με εντυπωσιακή απόδοση νίκησε ο Σαρλ Λεκλέρκ το δεύτερο virtual Grand Prix της Formula 1, το οποίο διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης (VIDEO).



Τα πρώτα φώτα της σεζόν δεν έχουν ακόμη σβήσει στη Φόρμουλα 1, καθώς οι επτά από τους οκτώ πρώτους αγώνες αναβλήθηκαν και εκείνος του Μονακό ακυρώθηκε. Ουδείς ξέρει πότε το πρωτάθλημα θα εκκινήσει, προς το παρόν όμως οι οδηγοί και το κοινό του αθλήματος γεμίζουν τον χρόνο τους με virtual αγώνες.

Το βράδυ της Κυριακής (5/4) έγινε στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης το δεύτερο Grand Prix της χρονιάς, με κορυφαίους νεαρούς ανερχόμενους οδηγούς όπως ο Σαρλ Λεκλέρκ, ο Άλεξ Άλμπον κι ο Λάντο Νόρις να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο και τον πρώτο να παίρνει τη νίκη με μια πολύ συνεπη οδήγηση στους 28 γύρους της διαδρομής.

ADVERTISING

Με πολλά οδηγικά λάθη στο ξεκίνημα, με εντυπωσιακές μονομαχίες στο όριο, με ενδιαφέρον έως το τέλος και με το παιχνίδι Formula 1 2019 να προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον γι' αυτή την αν μη τι άλλο ιδιαίτερη εμπειρία, όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των πραγματικών αγώνων είτε αυτή έρθει στο Μόντρεαλ, είτε στο Σίλβερστοουν που έχει δηλώσει έτοιμο να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα Grand Prix.

ADVERTISING

Τέταρτος τερμάτισε ο Αρτούρ Λεκλέρκ, πέμπτος ο Αντόνιο Τζοβινάτσι, έκτος ο Στόφελ Βαντόρν, έβδομος ο Άλεξ Άλμπον, 10ος ο Νίκολας Λατίφι, 11ος ο Τζένσον Μπάτον.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα στο video που ακολουθεί:
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics