Breaking News
-->

Formoula 1 Περικοπές στη διοίκηση και υποχρεωτικές άδειες στο προσωπικό

08 Απριλίου 2020

Η Φόρμουλα Ένα έθεσε σχεδόν το μισό της προσωπικό σε υποχρεωτική άδεια μέχρι τα τέλη Μαΐου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τον πρόεδρο, Τσέις Κάρεϊ και το διοικητικό προσωπικό, επίσης να δέχονται περικοπές στους μκισθούς τους, όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της F1 την Τρίτη (7/04).

 

Πηγές αναφέρουν ότι σε αυτούς που δόθηκε υποχρεωτική άδεια ήταν κυρίως υπάλληλοι που εργάζονταν ως επί το πλείστον σε αγώνες τα Σαββατοκύριακα και που δεν μπορούσαν να εργαστούν εξ αποστάσεως. Η εταιρία απασχολεί απασχολεί περισσότερους από 500 υπαλλήλους.

Η σεζόν στην F1 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, με τον εναρκτήριο αγώνα της 15ης Μαρτίου στην Αυστραλία να έχει ματαιωθεί, όπως και αυτός στο Μονακό, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί τον Μάιο.

Έξι άλλοι αγώνες έχουν αναβληθεί με την ιδιοκτήτρια αρχή της διοργάνωσης «Liberty Media» να ελπίζει ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι επί ευρωπαϊκού εδάφους, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, με μειωμένο πρόγραμμα 15-18 αγώνων.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι η ηγεσία της F1 δέχθηκε εθελοντικά «κόψιμο» των αποδοχών της που έφτασε το 20%, αλλά θα παραμείνει κανονικά στην εργασία της, με τον Αμερικανό, Κάρεϊ να δέχεται τη μεγαλύτερη μείωση.

Onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics