Breaking News
-->

Ανεστάλη και το βελγικό Grand Prix της F1

16 Απριλίου 2020

Η απόφαση της βελγικής κυβέρνησης να απαγορεύσει τις μαζικές εκδηλώσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου σηματοδότησε την αναβολή του βελγικού Grand Prix της Formula 1, που είχε προγραμματισθεί για τις 30 Αυγούστου.


«Όλα τα σενάρια, δηλαδή η μετάθεση και η ακύρωση, θα μελετηθούν τις επόμενες ημέρες. Κανείς, σήμερα, δεν μπορεί να πει ποιά θα είναι η κατάσταση σε 4,5 μήνες. Κορυφαία προτεραιότητα, παραμένει η υγεία των Βέλγων και των θεατών, που έρχονται στο Spa-Francorchamps», δήλωσε χαρακτηριστικά, η γενική διευθύντρια του Grand Prix, Βανέσα Μάες.

Με τα σημερινά δεδομένα, ένας αγώνας χωρίς θεατές, δεν προκρίνεται ως λύση, καθώς θεωρείται βέβαιο, πως η Περιφέρεια της Βαλλονίας, που υποστηρίζει οικονομικά την διοργάνωση, θα αρνηθεί να καταβάλει το κόστος της ζημίας, αναφέρει η εφημερίδα «La Dernier Heure».

Οι πωλήσεις εισιτηρίων σταμάτησαν το απόγευμα της Τετάρτης (15/4). Μέχρι τότε, είχαν πωληθεί περισσότερα από 165.000 εισιτήρια για τις τρεις ημέρες του αγώνα. Κατά πάσα πιθανότητα, οι θεατές θα μπορέσουν να διατηρήσουν τα εισιτήρια τους ή να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics