Breaking News
-->

Μόνο χωρίς θεατές μπορεί να γίνει το γκραν πρι της Ουγγαρίας

01 Μαΐου 2020

Το ουγγρικό γκραν πρι της Φόρμουλα 1 που είναι προγραμματισμένο για τον Αύγουστο μπορεί να γίνει μόνο χωρίς θεατές, όπως ανέφεραν σήμερα οι διοργανωτές.


Ο αγώνας στο Hungaroring αναμένεται να γίνει στις 2 Αυγούστου, αλλά η Ουγγαρία χθες ανακοίνωσε ότι οι εκδηλώσεις με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες δεν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι τις 15 Αυγούστου.

«Είναι πλέον προφανές ότι οποιοσδήποτε αγώνας Φόρμουλα ; στην Ουγγαρία μπορεί τώρα να διεξαχθεί μόνο πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές» ανέφεραν οι διοργανωτές.

Η Φόρμουλα 1 σχεδιάζει να ξεκινήσει τη σεζόν στο Red Bull Ring της Αυστρίας 3-5 Ιουλίου και θα ακολουθήσει το βρετανικό γκραν πρι.

Οι διοργανωτές του ουγγρικού γκραν πρι ανέφεραν ότι η ανακοίνωση της κυβέρνησης είχε άμεσο αντίκτυπο στον αγώνα.

«Πιστεύουμε ότι ο αγώνας χωρίς θεατές, είναι προτιμότερο να μην έχουμε καθόλου αγώνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Φόρμουλα 1 για να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο για να το κάνουμε αυτό δυνατό».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics