Breaking News
-->

Formula 1: Ο Μπριατόρε φούντωσε τη φωτιά για τον Αλόνσο

18 Μαΐου 2020

Ο Φλάβιο Μπριατόρε μίλησε για το μέλλον του Φερνάντο Αλόνσο και αποκάλυψε ότι ο Ισπανός είναι έτοιμος για την επιστροφή στη Formula 1.



Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που θέλουν τον Φερνάντο Αλόνσο να επιστρέφει στη Formula 1 και συγκεκριμένα στην Renault ολοένα και φουντώνουν.


Ο Φλάβιο Μπριατόρε φρόντισε να ανάψει η φωτιά ακόμα περισσότερο.

Ο Ιταλός μάντζερ τόνισε στην "Gazzetta dello Sport" πως ο Αλόνσο είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. "Ο Φερνάντο έχει κίνητρο. Ένα χρόνο μακριά από την Formula 1 του έκανε καλό. Έχει "αποτοξινωθεί" και τον βλέπω πιο ήρεμο και έτοιμο να επιστρέψει" τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι τη διετία 2005-06 η συνεργασία του Αλόνσο με τη Renault είχε οδηγήσει τον Ισπανό στον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή, ενώ συνολικά έχουν συνεργαστεί για επτά χρονιές.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics