Breaking News
-->

Ο Αλόνσο επιστρέφει στη Formula 1 με τη Renault

07 Ιουλίου 2020

Έτοιμος να οδηγήσει ξανά μονοθέσιο Φόρμουλα Ένα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο... Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC, το οποίο επικαλείται «πηγές», ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει υπογράψει στη Renault και θα ανακοινωθεί σύντομα από τη γαλλική ομάδα. 

 

Έτσι, ο πολύπειρος οδηγός, ο οποίος στις 29 Ιουλίου θα γιορτάσει τα 39α γενέθλιά του, θα επιστρέψει στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε τους τίτλους του το 2005 και το 2006 και στην οποία έχει «γράψει» δύο θητείες (2003-06 και 2008-09).

Ο Φερνάντο Αλόνσο Ντίαθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του αποχώρησε από τη Φόρμουλα Ένα το 2018, χωρίς να κάνει λόγο για... αποστρατεία στη σχετική ανακοίνωση. Αυτή τη στιγμή ο Ισπανός προετοιμάζεται να «τρέξει» για τρίτη φορά στον αγώνα 500 μιλίων της Ινδιανάπολης με τη McLaren (23/8), καθώς στοχεύει να γίνει μόλις ο δεύτερος οδηγός στην Ιστορία μετά τον Γκράχαμ Χιλ, ο οποίος θα πανηγυρίσει το αποκαλούμενο "Triple Crown" του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αυτό επιτυγχάνεται με νίκες στο γκραν πρι του Μονακό, στον φημισμένο αγώνα 24 ωρών του Λε Μαν και στο Indianapolis 500, με τον Αλόνσο να έχει επικρατήσει στα πρώτα δύο (σ.σ. στο Μονακό τη διετία 2006-07 και στο Λε Μαν το 2018 και το 2019) και να του απομένει πλέον η επικράτηση στο "Indy 500".

Εκπρόσωπος Τύπου της Renault δήλωσε ότι η ομάδα «αρνείται να σχολιάσει φήμες». Ο Αλόνσο θα έχει «ομόσταυλο» στη Renault τον Γάλλο Εστεμπάν Οκόν, ενώ θα αντικαταστήσει στη γαλλική ομάδα τον Αυστραλό Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί με προορισμό τη McLaren.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics