Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2020

Ο αρχηγός της Αγγλίας Όουεν Φάρελ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα επόμενα πέντε παιχνίδια για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε αγωνιζόμενος με τους Saracens ωστόσο θα μπορεί να αγωνιστεί με την εθνική του τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης  
Ποινή πέντε αγωνιστικών στον Φάρελ
Η ποινή σημαίνει ότι θα χάσει τον προημιτελικό των Saracens στο European Cup με την ιρλανδική Leinster αλλά και τα προσεχή ματς στην Premiership, με τον σύλλογο να υποβιβάζεται αυτόματα αυτή την σεζόν καθώς παραβίασε τους κανονισμούς περί salary cap. Ο Φάρελ αποβλήθηκε στο 61ο λεπτό της σαββατιάτικης (6/9) από τους Wasps μετά από ένα άσχημο χτύπημα στο πρόσωπο στον 18χρονο αναπληρωματικό flyhalf Τσάρλι Άτκινσον. Μετά την ακροαματική διαδικασία που κράτησε τέσσερις ώρες η ομοσπονδία έκρινε ότι η κίνηση ήταν ανεύθυνη αλλά όχι σκόπιμη και με την ποινή των πέντε αγωνιστικών που δέχθηκε θα είναι ξανά διαθέσιμος για δράση από τις πέντε Οκτωβρίου.

Η Αγγλία θα ταξιδέψει στην Ιταλία για την αναμέτρηση του Six Nations στα τέλη Οκτωβρίου και στην συνέχεια θα δώσει ένα ”μίνι Six Nations”, πιθανότατα με την συμμετοχή της Γεωργίας, το Νοέμβριο. Πριν το ματς με την Ιταλία η Αγγλία έχει να αντιμετωπίσει τους Barbarians αν και θεωρείται εξαιρετικά απίθανη η συμμετοχή του Φάρελ.


SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics