Breaking News
21 Οκτωβρίου 2020

Ο Μίκαελ Φαν Ντερ Μαρκ ολοκλήρωσε την πρώτη του δοκιμή με τη BMW S1000RR στην πίστα του Εστορίλ


Ο Ολλανδός Φαν Ντερ Μαρκ θα αγωνίζεται για τον Γερμανό κατασκευαστή από την επόμενη σεζόν και οδήγησε τη βελτιωμένη έκδοση της φετινής μοτοσικλέτας. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα έχει εντελώς νέα μοτοσικλέτα, την M1000RR, η οποία δεν είναι ακόμη έτοιμη αν και ο Φαν Ντερ Μαρκ οδήγησε με κάποια από τα μελλοντικά εξαρτήματα.

Στο πρωινό σκέλος δοκιμών γύρισε την πίστα σε 1.38.300, περίπου 1,7 δευτερόλεπτα πίσω από την επίδοση του Σκοτ Ρέντινγκ που ήταν ο ταχύτερος. Μαζί με τους δύο αναβάτες στην πίστα βρέθηκαν άλλοι έξι ωστόσο απουσίασε ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Τζόναθαν Ρέι. Εκεί ήταν ο ομόσταβλος του Βορειοϊρλανδού, Άλεξ Λόους ενώ ο Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι που συμφώνησε με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati οδήγησε για πρώτη φορά την Panigale V4 Rε τα χρώματα της Aruba. Ο Τομ Σάικς ήταν τέσσερα δέκατα ταχύτερος από τον νέο ομόσταβλό του στη BMW, τον Μίκαελ Φαν Ντερ Μαρκ με επίδοση 1.37.938.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics