Breaking News
26 Οκτωβρίου 2020

Ο Νο. 3 στην παγκόσμια κατάταξη Τζάστιν Τόμας είχε δύο birdie στις τελευταίες τρεις τρύπες και προηγείται με διαφορά ενός χτυπήματος του Ισπανού Γιον Ραμ, Νο. 2 στον κόσμο


Ο Τόμας άρχισε τον τρίτο γύρο με προβάδισμα ενός χτυπήματος και το κράτησε μέχρι το τέλος σημειώνοντας έξι birdies και ένα bogey φτάνοντας σε επίδοση 5-στην ημέρα και συνολικά στα 19-under. Την καλύτερη επίδοση του γύρου είχε ο Ραμ με 9-under και με κορυφαία στιγμή το eagle στη δεύτερη τρύπα. «Ήταν μία καλή μάχη και άντεξα», είπε ο Τόμας ο οποίος διεκδικεί τον 14ο τίτλο καριέρας στο PGA Tour. «Αισθάνθηκα ότι δεν έπαιξα το ίδιο καλά με τις πρώτες δύο ημέρες αλλά μία τέτοια παρουσία είναι εξαιρετική σε ένα δύσκολο γήπεδο όπως αυτό».

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος καθώς 11 παίκτες ακολουθούν σε απόσταση συνολικά τεσσάρων χτυπημάτων. Μεταξύ αυτών ο Αμερικανός Λάντο Γκρίφιν που είχε τέσσερα birdies στην σειρά στην αρχή του γύρου και βρίσκεται δύο χτυπήματα πίσω. Στα τρία χτυπήματα διαφορά ακολουθούν ο Κολομβιανός Σεμπαστιάν Μουνιόζ και οι Αμερικανοί Ράιαν Πάλμερ και Πάτρικ Κάντλεϊ. Το ρεκόρ των 83 τίτλων θα πρέπει να περιμένει για τον Τάιγκερ Γουντς καθώς ο κάτοχος 15 μέιτζορ βρίσκεται στα 16 χτυπήματα μακριά από τον πρωτοπόρο.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics