Breaking News
21 Νοεμβρίου 2020

Ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το μεγάλωμα του παιδιού του.


Ο ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή «Παμε Δανάη» για την πατρότητα και την εμπειρία από το μεγάλωμα του παιδιού του.

Με μία χαρακτηριστική φράση, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι υπηρέτης, είμαι δούλος της γυναίκας μου».

«Έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μου. Έχεις κάποιες ποιότητες ελευθερίας που σου λείπουν και διαφοροποιούνται αλλιώς. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα πάω να κάνω την προπόνησή μου κι ότι θα έπαιρνα το καρότσι και να βαδίζω για να πω ότι έκανα κάτι σήμερα. Ή μία μπύρα που ήπια πριν από 3 μήνες μου στοίχισε και την επόμενη ημέρα ήμουν πτώμα γιατί σερνόμουν και ο μικρός έπρεπε να ξυπνά κάθε τρεις ώρες και έπρεπε να τον αλλάξω. Είναι 5 μηνών. Κάναμε καλή δουλειά, είναι πρίγκηπας. Εγώ είμαι υπηρέτης, είμαι δούλος της γυναίκας μου. Μπορεί να θέλω να την σκαπουλάρω αλλά αν μου πει τώρα πρέπει να τον αλλάξεις εσύ, θα υπακούσω.», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.sportime.gr/media/chraniotis-ime-doulos-tis-ginekas-mou-vid/
sportime.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics