Breaking News
22 Νοεμβρίου 2020

Σε… Ελληνική υπόθεση εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Βίλεμ με τη Φένλο. Γιακουμάκης και Παυλίδης σκόραραν, αλλά ο δεύτερος χαμογέλασε καθώς η Βίλεμ επικράτησε με 2-1. Ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τους γηπεδούχους να διπλασιάζουν τα τέρματά τους αρκετά νωρίς, στο 18′.

 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, μείωσε στο 34ο λεπτό σε 2-1 με ένα πολύ ωραίο γκολ (“κατέβασμα” της μπάλας με το δεξί σε ψηλοκρεμαστή σέντρα από τα δεξιά και “εκτέλεση” με το αριστερό), αλλά η Φένλο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Στο 72ο λεπτό μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, πήδηξε μέσα στην περιοχή και έπιασε μία χαμηλή κεφαλιά προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο τερματοφύλακας έδειξε τα αντανακλαστικά του. Ο Κρητικός επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό από τον Stan van Dijck.

Ήταν το όγδοο τέρμα τέρμα του στις εννέα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχει σκοράρει κι άλλες δύο φορές στο κύπελλο Ολλανδίας φθάνοντας σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (10) με τη φανέλα της Φένλο. Μάλιστα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Eredivisie που πετυχαίνει 8 γκολ στα πρώτα του 9 ματς!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics