Breaking News
24 Νοεμβρίου 2020

Η ομοσπονδία καράτε επικαιροποιεί και ψηφιοποιεί τα στοιχεία των σωματείων με αφορμή την ένταξή του στο μητρώο της ΓΓΑ


Εν μέσω πανδημίας και lockdown η ομοσπονδία καράτε προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα και να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΕΛΟΚ ενημερώνει πως η γραμματεία λειτουργεί κανονικά και εξυπηρετεί τους συλλόγους για όλα τα θέματα.

Παράλληλα για να επικαιροποιηθούν και να ψηφιοποιηθούν οι φάκελοι που τηρεί η ΕΛΟΚ για κάθε σωματείο και σε εφαρμογή της από 7.11.2016 απόφασης της προηγούμενης διοίκησης, παρακαλούνται τα σωματεία να αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή τα έγγραφα που ήδη έχουν αποστείλει στη Γ.Γ.Α. για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.
Αναλυτικά
«*Επικυρωμένο αντίγραφο του ισχύοντος σήμερα καταστατικού του συλλόγου σας.
*Πιστοποιητικό από το αρμόδιο Πρωτοδικείο, που να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου από το οποίο θα προκύπτουν οι μεταβολές ή μη του καταστατικού του αιτούντος σωματείου.
*Αντίγραφο της απόφασης χορήγησης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης ή διατήρησης αυτής για το άθλημα του Καράτε.
*Απόσπασμα πρακτικού αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης που εξέλεξε το Διοικητικό συμβούλιο.
*Απόσπασμα πρακτικού συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού συμβουλίου.
*Ονομαστική κατάσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail του Προέδρου.
*Άδεια λειτουργίας του χώρου προπόνησης ή υπεύθυνη δήλωση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου που αναφέρει την διεύθυνση του συλλόγου, καθώς και ότι το σωματείο διαθέτει κατάλληλο και ασφαλή χώρο εκγύμνασης των αθλητών
*Το ονοματεπώνυμο του προπονητή του σωματείου σας, κατόχου αδείας που χορηγείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αντίγραφο της σύμβασης απασχόλησης εξαρτημένης εργασίας ή παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών με τον προπονητή που απασχολεί το σωματείο σας η οποία να έχει κατατεθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics