Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2020

Όλα είναι «ρευστά» για τη Honda


Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στο «στρατόπεδο» της Honda, καθώς άπαντες περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Μαρκ Μάρκεθ μετά και το τρίτο χειρουργείο. Aκόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως το πιθανότερο είναι ότι ο Ισπανός δεν θα είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την αντικατάσταση του Μάρκεθ είναι αυτό του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, με τον μάνατζερ του Ιταλού να επισημαίνει ότι ο πελάτης του δεν σκοπεύει να είναι η… ρεζέρβα του Ισπανού. Πάντως επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμα…

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχει επαφή από την πλευρά τους. Νομίζω ότι αυτό που θέλει να κάνει η Honda είναι να δει την πορεία ανάρρωσης του Μαρκ και μετά να πάρει την όποια απόφαση. Ο Αντρέα πάντως δεν ενδιαφέρεται να κάνει μερικούς αγώνες για να κρατήσει απλά τη θέση του Μαρκ ζεστή».

Tags: HondaMoto GP

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics