Breaking News
01 Ιανουαρίου 2021

Η Προολυμπιακή και Προεθνική ομάδα «ξορκίζουν» το νέο έτος

Στη διάρκεια μίας από τις τελευταίες προπον

ήσεις του χρόνου οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της προολυμπιακής και προεθνικής ομάδος είπαν να ξορκίσουν το απελπιστικά άσχημο 2020, με ένα βίντεο χαλαρό και εορταστικό κλίμα, ευχόμενοι σε όλους για τη νέα χρονιά.

Τις ευχές τους έδωσαν οι αθλητές: Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Κωνσταντίνα Παρίδη, Κώστας Λαγογιάννης, Έλσα Τέρπου, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη και Αλέξανδρος Μαδέσης. Εκ μέρους του προπονητικού τιμ ευχήθηκε ο Κώστας Βατσακλής.

Η πανδημία Covid-19 θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τις ζωές μας και το 2021… Δεδομένο επίσης ότι η χρονιά ήταν κακή για κάθε έκφραση του αθλητισμού στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις θα εξακολουθούν να βιώνουν τις επιδράσεις του κορονοϊού.

Και η επιτραπέζια αντισφαίριση όχι μόνο δεν ξέφυγε από αυτόν τον κανόνα, αλλά «πονάει» πολύ από τη νέα περίοδο απραξίας, που περνάει το τελευταίο δίμηνο… Με θετική σκέψη όμως για το νέο χρόνο η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έφτιαξε ακόμη ένα βίντεο με πρωτοχρονιάτικες ευχές από αθλητές κι αθλήτριες της Προολυμπιακής ομάδας και των προεθνικών ομάδων, που προπονούνται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πηγή-Φωτο: ΕΦΟΕπΑ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics