Breaking News
07 Ιανουαρίου 2021

Όσο ο Χάμιλτον μένει χωρίς ομάδα τόσο φουντώνουν τα σενάρια για το μέλλον του και την Ferrari

 

Από την 1η Ιανουαρίου ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον είναι τυπικά και ουσιαστικά χωρίς ομάδα και, αυτή η εξέλιξη έχει δώσει το έναυσμα για μία σειρά από σενάρια, άλλα πραγματικά, άλλα… φανταστικά, σχετικά με το μέλλον του.

Στα πραγματικά σενάρια, γιατί με αυτά οφείλουμε ν’ ασχοληθούμε κυρίως, είναι ότι οι συζητήσεις του Βρετανού με την ομάδα της Mercedes για την ανανέωση της συνεργασίας τους έχουν… βαλτώσει.

Ο Σερ Λιούις Χάμιλτον θέλει κλειστό 4ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 200 εκατ. ευρώ, ήτοι 50 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο.

Η Mercedes, από την πλευρά της, δεν συζητά για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μεγαλύτερη των δύο χρόνων (το πολύ) και βεβαίως με χρήματα αρκετά λιγότερα από τα 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Γερμανοί δεν θέλουν να δεσμευτούν με τον 35χρονο Χάμιλτον με ένα συμβόλαιο τόσης μεγάλης διάρκειας και από την άλλη, αρκετά άτομα μέσα στην ομάδα, καλοβλέπουν να φέρουν στην ομάδα τον Τζορτζ Ράσελ, για τον οποίο πιστεύουν πως μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Χάμιλτον.

Κάπου εδώ έρχεται να μπλεχτεί μέσω του ιταλικού τύπου η Ferrari.

Έχουν γραφτεί πολλά χωρίς να είναι ξεκάθαρο το τί αληθεύει, μιας και όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Χάμιλτον, έχουν υπάρξει επαφές.

Από την άλλη, η Ferrari έχει «δέσει» με συμβόλαιο τους Σάινθ και Λεκλέρ. Κάποιοι, λοιπόν, θα πούνε ότι δεν έχει καμία λογική να «κυνηγήσει» την περίπτωση Χάμιλτον.

Στις φήμες που κυκλοφορούν, όμως, υπάρχουν και σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι στην σκουντερία, αν πάει στην ομάδα ο Λιούις.

Θα μείνει ο Λεκλέρ, και ο Σάινθ θα μετακινηθεί στη Haas αντί του Μαζέπιν, είναι το ένα.

Κάποια δημοσίευμα κάνουν λόγο ακόμη και για… τράμπα μεταξύ Λεκλέρ και Χάμιλτον. Ο Βρετανός «ντύνεται» στα χρώματα της Ferrari και ο Μονεγάσκος θα βρεθεί στη Mercedes.

Το βασικό, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι η Ferrari μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του Βρετανού και θέλει οπωσδήποτε να βρεθεί ξανά στην κορυφή.

Τα ερωτήματα είναι τα εξής:

Θα κυνηγήσει η Ferrari τη βόμβα με τον Χάμιλτον;
Θα κάψει τον Λεκλέρ;
Θα «πουλήσει» τον Σάινθ;
ΣΕ κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις δεν μπορούν να καθυστερήσουν περισσότερο. Οι ομάδες μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν και οι δύο κορυφαίες του σπορ δεν μπορούν να έχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics