Breaking News
25 Ιανουαρίου 2021

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής της κορυφαίας αθλητικής συνάντησης 

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη παραχώρησε δηλώσεις στην Ιαπωνική εφημερίδα «Kyodo News» και αναφέρθηκε στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης και μέλος της Επιτροπής Αθλητών του Παγκόσμιου Αθλητισμού επισήμανε πως οι αγώνες πρέπει να διεξαχθούν ακόμα και χωρίς φιλάθλους, καθώς η κατάσταση σε σύγκριση με πέρυσι είναι διαφορετική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Νομίζω ότι είναι μια πολύ διαφορετική κατάσταση από αυτήν που είχαμε πέρυσι, όπου δεν γνωρίζαμε τίποτα για τον ιό. Αν πρέπει να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί χωρίς θεατές, θα το προτιμούσα από το να μην γίνουν καθόλου. Εάν μπορούμε να διοργανώσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μερικούς θεατές, αυτό θα είναι καλύτερο, φυσικά … Για μένα το χειρότερο σενάριο θα ήταν να ακυρωθούν εντελώς.

Πέρυσι από τους 15.000 αθλητές που ετοιμαζόμασταν να αγωνιστούμε στο Τόκιο το 80% τάχθηκε υπέρ είτε της ακύρωσης, είτε της αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. Εάν επαναληφθεί η έρευνα, τώρα το 80% των αθλητών θα ήθελαν να γίνουν».
Sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Έφτασε η ώρα για το Κορυφαίο on line Συνέδριο Health & Fitness Experts Digital Meeting vol.2.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics