Breaking News
27 Ιανουαρίου 2021

Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Απομένει να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία της.

 

Όπως γνωστοποιεί η Γ.Γ.Α. η σχολή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μέσα στο διάστημα από 01/04/2021 έως 31/05/2022, θα έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες και εκπαιδευτικό πρόγραμμα το λιγότερο 300 ώρες.

Την προκαταρκτική αίτηση είχαν συμπληρώσει περίπου 120 άτομα από 24 περιοχές της Ελλάδας.

Θα διοικείται από πενταμελή επιτροπή, ενώ διευθυντής ορίζεται ο καθηγητής φυσικής αγωγής Μιχάλης Κατσικαδέλης.

Προβλέπεται και η δυνατότητα να γίνει και εξ αποστάσεως διδασκαλία μέχρι το 50% των ωρών, ενώ μπορεί να λειτουργήσει τμήμα εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, εφόσον ο αριθμός μετεχόντων κριθεί ικανοποιητικός.

Στην απόφαση ίδρυσης δίνονται όλες οι λεπτομέρειες και θυμίζουμε ότι μετά την προκήρυξη της σχολής έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή (εφόσον βέβαια, καλύπτουν τις προϋποθέσεις) και όσοι δεν το είχαν κάνει τον Δεκέμβριο στην πρόσκληση ενδιαφέροντος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καλό ξεκίνημα στη σεζόν από την Δόση

Χανιά-Εργοτέλης 0-1 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics