Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2021

Και οι δύο ομάδες θέτουν ως στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης στη βαθμολογία των κατασκευαστών

Ακόμη ένα… πικρό ποτήρι φαίνεται πως θα «πιούν» οι λάτρεις της Ferrari στην εφετινή χρονιά της F1, καθώς η μαυρίλα που έχει ενσκήψει πάνω από το Μαρανέλο δεν λέει να φύγει, την ίδια στιγμή που η Aston Martin υπάρχει η αισιοδοξία για την 3η θέση των κατασκευαστών.

H Racing Point –μετονομάσθηκε σε Aston Martin, εφέτος- έχασε πέρσι στο νήμα την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με μικρή διαφορά από την McLaren (202 έναντι 195 βαθμών).

Για το 2021, ο στόχος της ομάδας, που θα έχει στις τάξεις της και τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ είναι η 3η θέση, καθώς η 1η και η 2η είναι ήδη καπαρωμένες από την Mercedes και την Red Bull αντίστοιχα.

Την ώρα που στην έδρα της Aston Martin υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και όνειρα για μια καλή χρονιά, μαυρίλα επικρατεί στην Ferrari.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο Ματία Μπινότο φρόντισε να… κρατήσει μικρό καλάθι για ότι αφορά την παρουσία της ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα, λέγοντας πως η Ferrari «δεν πρόκειται να κλείσει την τεράστια ψαλίδα που έχει με την Mercedes».

Στην σκουντερία ασχολούνται με το ότι έχουν το μικρότερο σε ηλικία δίδυμο οδηγών από το 1968 (Λεκλέρ 23, Σάινθ 26) και με το πώς θα «κλέψουν» κανένα βάθρο.

Και, όταν φτάνει η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία της Formula 1 να θέτει ως στόχο το πλασάρισμά της στην 3η θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος τη μαυρίλα που υπάρχει στο Μαρανέλο.

Βεβαίως, οποιαδήποτε θέση πάνω από την 6η που κατέλαβε πέρσι θα είναι επιτυχία. Αν όμως υπολογίσει κάποιος ότι η διαφορά της σκουντερία από την 5η Renault ήταν 50 βαθμοί (181 με 131) ενώ από κάτω της στη βαθμολογία βρέθηκαν οι πιο αδύναμες ομάδες του γκριντ –Alpha Tauri, Alfa Romeo, Haas, Williams– εύκολα καταλαβαίνει το μέγεθος της αποτυχίας της ιταλικής ομάδας.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μίτινγκ Λιεβέν: Στα 4,63μ η Στεφανίδη

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics