Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2021

Σε έντονο ύφος μίλησαν προς τους παίκτες του ΟΦΗ αλλά και τον Γιώργο Σίμο, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Ηρακλείου που βρέθηκαν έξω από το «Γεντί Κουλέ» μετά το ματς με τον Βόλο.


Με 2-1 ηττήθηκε εντός έδρας ο ΟΦΗ από τον Βόλο, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο πλέον βάζει σε περιπέτειες τους Κρητικούς είχε σαν συνέπεια, να βρεθούν έξω από το «Γεντί Κουλέ» οργανωμένοι οπαδοί οι οποίοι περίμεναν τους παίκτες.

Μιλώντας τους σε πολύ έντονο ύφος και χωρίς να λείψουν τα «γαλλικά» από την συζήτηση με τους παίκτες, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ ζήτησαν σε πολύ έντονο ύφος, τον λόγο για τις συνεχόμενες ήττες, οι οποίες έχουν φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση.

Οι παίκτες κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο άκουσαν αρκετά. Γιαννούλης και Κοροβέσης ήταν αυτοί που στάθηκαν για να συζητήσουν με τον αρχηγό του ΟΦΗ να απαντάει στα όσα του καταλόγιζαν οι οπαδοί: «πιστεύετε και πως εμείς δεν ντρεπόμαστε για ότι γίνεται; Ντρεπόμαστε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας».

Από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο εν μέσω αποδοκιμασιών. «Να ξέρετε πως αν θέλω να μείνω στην ομάδα τώρα το θέλω περισσότερο. Είμαι εδώ για το καλό της ομάδας» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «ασπρόμαυρων», για να λάβει την εξής απάντηση: «Κοουτς δεν παίρνουμε αποτελέσματα, η ομάδα χάνει», ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να αποχωρήσει από την ομάδα.
sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καιρός σήμερα 15/02/2021

Ράλλυ Αιγαίου 2021: Αφιερωμένο στην Ελληνική Επανάσταση και στα Ψαρά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics