Breaking News
11 Μαρτίου 2021

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας λένε πως οι βελτιώσεις οι οποίες έχουν γίνει τους κάνουν αισιόδοξους

 

Να αφήσει πίσω της τη χειρότερη χρονιά (2020) των τελευταίων 40 χρόνων της στη Formula 1, ευελπιστεί η Ferrari, με την παρουσία της SF21, του μονοθεσίου που θα οδηγούν ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Κάρλος Σάινθ.

Αν και η SF21 βασίζεται στο περσινό μονοθέσιο –είναι γνωστό πως η F1 «πάγωσε» τις πολλές αλλαγές λόγω της covid-19 και των οικονομικών προβλημάτων που έχουν προκύψει- εν τούτοις οι άνθρωποι της σκουντερία λένε πως οι βελτιώσεις οι οποίες έχουν γίνει μπορούν να τους κάνουν αισιόδοξους.

Ο κινητήρας ήταν ένα μεγάλο μειονέκτημα για την περσινή Ferrari, καθώς με την απόδοσή του δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τις Mercedes και τις Red Bull που κυριάρχησαν, αλλά ούτε και την Racing Point, την Mc Laren και την Renault.

H ιταλική ομάδα κατασκεύασε ένα νέο μοτέρ, και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους, εκφράζουν την αισιοδοξία πως θα είναι πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με πέρσι.

Το σε ποιο βαθμό θα είναι ανταγωνιστικός, θα φανεί στις πίστες.

Από εκεί και πέρα, οι σχεδιαστές της σκουντερία προχώρησαν σε αλλαγές στο πίσω μέρος του μονοθεσίου, σχεδιάζοντας νέο κιβώτιο και ένα νέο σύστημα ανάρτησης. Αυτά, μαζί με τις προσπάθειες που έγιναν από τους συναδέλφους μας στη μονάδα ισχύος οδήγησαν σε ένα αρκετά πιο συμπιεσμένο πίσω μέρος.

Συγκριτικά με την SF1000, το περσινό τους μονοθέσιο, έγιναν και πολλές αλλαγές στην αεροδυναμική.

Ήταν ένα κομμάτι που έχαναν αρκετά το 2020 και το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι μέσα στη χρονιά, λέγοντας ότι η αντίσταση από τον αέρα τους στερεί τα καλύτερα αποτελέσματα, μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης:

Κώστας Παπανικολάου: Οδηγείται στο χειρουργείο, αγωνία και για Εθνική

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics