Breaking News
16 Απριλίου 2021

Ο Μπότας και ο Χάμιλτον ήταν οι ταχύτεροι στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής
Δημήτρης Δοντάς 

 

Ο Βάλτερι Μπότας, με Mercedes, ήταν ο κυρίαρχος στο δοκιμαστικά της Παρασκευής. Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ο Φινλανδός έκανε τον καλύτερο χρόνο. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον περιορίσθηκε και τις δύο φορές στον 2ο χρόνο.

Ο Μάξ Φερστάπεν, με Red Bull έκανε τον 3ο καλύτερο χρόνο το πρωί. Το απόγευμα, όμως, δεν κατάφερε να πλασαριστεί ψηλά, καθώς το μονοθέσιό του παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα. Έτσι οι όποιες φιλοδοξίες του τελείωσαν άδοξα.

Οι… κόκκινες σημαίες
Κακό… τέλος είχε η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών της Παρασκευής και για τον Σαρλ Λεκλέρ. Ο οδηγός της Ferrari προσπάθησε να πιέσει όσο μπορούσε το μονοθέσιό του, πέντε λεπτά πριν το τέλος των δοκιμαστικών, και κατέληξε εκτός. Καταστρέφοντας το δεξί εμπρός μέρος της Ferrari. Έτσι έληξε και η διαδικασία των δοκιμαστικών αφού βγήκε κόκκινη σημαία. Εκείνη τη στιγμή απέμεναν 5 λεπτά για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Τα… κακά μαντάτα είχαν «έρθει» από το πρωί, όταν ο Γιούκι Τσουνόντα (Alpha Tauri) είχε έξοδο στα χαλίκια 15 λεπτά μετά την έναρξη των δοκιμαστικών. Ακολούθησε η σύγκρουση Εστεμπάν Οκόν (Alpine) και Σέρχιο Πέρεζ (Red Bull) λίγο μετά την πρώτη μισή ώρα των δοκιμαστικών. Μία σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα να βγει κόκκινη σημαία.

Tέλος, το… ανέκδοτο της Formula 1 ακούει στο όνομα Νικίτα Ματζέπιν. Λίγο μετά την επανέναρξη της διαδικασίας το πρωί, μετά την κόκκινη σημαία, οι διοργανωτές αναγκάσθηκαν και πάλι να σταματήσουν τα δοκιμαστικά, λόγω του Ρώσου. Που είχε και πάλι έξοδο. Το απόγευμα ευτυχώς για τον ίδιο και τη διαδικασία, έκανε λίγους γύρους και δεν υπήρξαν απρόοπτα.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών συναντήθηκε ο Ν. Συριγωνάκης.

Όλα τα ζώδια 16/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics