Breaking News
15 Ιουνίου 2021

Η ομάδα του Ηρακλείου συνεχίζει για 3η σεζόν με τον ίδιο προμηθευτή αθλητικού υλικού.


Την ανανέωση της συνεργασίας με την PUMA ανακοίνωσε Η ΠΑΕ ΟΦΗ την Τρίτη (15/06) και έτσι οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί για τρίτη διαδοχική χρονιά. Η ανακοίνωση:

«Μετά από δύο χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να ντύνεται με τα είδη ρουχισμού της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας PUMA, η οποία θα αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού του ΟΦΗ.

Η PUMA, τα προϊόντα της οποίας χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο σχεδιασμό και μοναδική τεχνολογία, θα παρέχει εξ ολοκλήρου το αθλητικό υλικό και τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

 

Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλη τη νέα συλλογή από το επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, OFI Crete F.C. Official Store, που βρίσκεται επί της οδού Καντάνου (δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης), από τα καταστήματα COSMOS SPORT, αποκλειστικό χορηγό αθλητικού υλικού της ΠΑΕ και απ’ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr.».

sdna.gr
Διαβάστε ακόμη:

Ο καιρός σήμερα 15/06/2021[vid]

 

Χανιά: Έκτη ανανέωση ο Παναγιωτούδης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics