Breaking News
18 Ιουνίου 2021

Μπακς - Νετς: : Οι καλύτερες στιγμές του «Greek Freak» από το Game 6
Βασίλης Μπαλατσός


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμα μια φορά ήταν ο παίκτης βαρόμετρο για τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο «Greek Freak» έκανε ηγετική εμφάνιση στο «Fiserv Forum» κόντρα στους Νετς και πρωταγωνίστησε στη νίκη των «ελαφιών» επί των Μπρούκλιν Νετς. Πλέον η σειρά βρίσκεται στο 3-3 και στο έβδομο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Φιλαδέλφεια Σίξερς – Ατλάντα Χοκς.

Ο «Giannis» μπορεί να παρέδωσε τα «σκήπτρα» του MVP στον Νίκολα Γιόκιτς, όμως οι συνεχίζει ακάθεκτος τις «top – class» εμφανίσεις. Ο δις MVP είχε 30 πόντους κόντρα στην «παρέα» του Κέβιν Ντουράντ έχοντας 12/20 σουτ και 6/10 βολές. Ο «Greek Freak» έκανε ακόμα ένα «double – double», καθώς μάζεψε 17 ριμπάουντ.

Τα highlights του διεθνή φόργουορντ κόντρα στους Νετς:

Για ακόμα μια φορά στο Top 5
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από τους παίκτες που συνδυάζουν ουσία με θέαμα. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο Top 5 του NBA. O «Greek Freak» βρίσκεται στην τρίτη και στην πρώτη θέση της λίστα για δύο καρφώματα μέσα από τρεις παίκτες που έκαναν το… λάθος να βρεθούν στο δρόμο του.

Δείτε το Top 5 της ημέρας:
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

Ιστιοπλοϊα -ΚΥΠΕΛΛΟ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ‘’Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ’’

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics