Breaking News
18 Ιουνίου 2021

Formula 1 - Γαλλία: Ο Βάλτερι Μπότας έκανε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά 

 

Η Mercedes και ο Βάλτερι Μπότας «φώναξαν» παρόντες στα πρώτα δοκιμαστικά για το γαλλικό Γκραν Πρι, που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στην πίστα του Πολ Ρικάρ. Ο Φιλανδός, για τον οποίο ακούγονται πολλά για το μέλλον του στη Mercedes έκανε τον καλύτερο χρόνο. Τον ακολούθησε ο Λιούις Χάμιλτον ενώ στις θέσεις 3 και 4 βρέθηκαν οι δύο Red Bull. Με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι εμπρός από τον Σέχριο Πέρεζ, νικητή στον τελευταίο αγώνα στο Μπακού.

Κακή εικόνα είχαν στην διάρκεια των πρώτων ελευθέρων δοκιμαστικών οι Ferrari. Ο Σαρλ Λεκλέρ, που κέρδισε την πολ ποζίσιον στο Μονακό και το Αζερμπαϊτζάν, περιορίστηκε στην 11η θέση. Και ο Κάρλος Σάινθ στην 16η.

Την έκπληξη την έκανε ο Εστεμπάν Οκόν, που «έφερε» την Alpine στην 5η θέση ενώ ο ομόσταυλός του, Φερνάντο Αλόνσο ήταν 7ος. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, έδειξε, με τον 6ο καλύτερο χρόνο, ότι σιγά – σιγά εξοικειώνεται με το μονοθέσιο της McLaren.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Aston Martin), δεύτερος στο Μπακού, έκανε το 15ο χρόνο. Ο Γερμανός είχε έξοδο στη στροφή 11, προκαλώντας ζημιά στο πίσω μέρος της AMR21. Ο Πιερ Γκασλί -3ος στο Μπακού- με την Alpha Tauri, περιορίσθηκε στην 8η θέση.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

GP Γερμανίας FP1: Ο Μάρκεθ στη κορυφή [vid]

 

 

Ο καιρός σήμερα 18/06/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics