Breaking News
29 Ιουνίου 2021

Formula 1 – Mercedes: Η γερμανική εταιρία λέει ότι σταμάτησε την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου 

 

Η αποκάλυψη του επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, ότι η ομάδα δεν πρόκειται να φέρει άλλες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό της εφέτος, ήχησε κάπως περίεργα. Η αποκάλυψη ήρθε μετά το τέλος του Γκραν Πρι της Στυρίας και προκάλεσε… αίσθηση.

Άραγε πρόκειται για μία κίνηση τακτικής, προκειμένου να… κοιμίσει τους αντιπάλους ή πράγματι η Mercedes έχει καταθέσει τα όπλα; Και τα έχει καταθέσει καθώς βλέπει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Red Bull και τον Μαξ Φερστάπεν.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να μη συνεχίσουμε την εξέλιξη με την W12. Ήταν σημαντικό να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία με το νέο κύκλο κανονισμών του 2022. Έχουμε νέους κανονισμούς του χρόνου, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό μονοθέσιο και πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή. Όλοι έχουν επικεντρωθεί στο 2022, άλλοι όπως η Red Bull φέρνουν φορτηγά με αναβαθμίσεις. Είναι μια στρατηγική που αποδίδει γι’ αυτούς, διότι είναι ξεκάθαρα μπροστά», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Τότο Βολφ.

O επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ είναι σκεπτικός για το πόσο ισχύουν τα λεγόμενα του Βόλφ. «Ξέρουμε πως ο Τότο αρέσκεται στο να στρέφει αλλού την προσοχή. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως στο υπόλοιπο της σεζόν δεν θα προσθέσουν ούτε ένα νέο αεροδυναμικό εξάρτημα. Όπως έχω ξαναπεί όμως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Η Mercedes πράττει το ανάλογο», είπε το αφεντικό των «ταύρων».
sports.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 29/06/2021[vid]

 

Σε απ' ευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics