Breaking News
09 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος παίδων, εξέδωσε η ΕΚΑΣΚ.


Στην ανακοίνωση αυτή η κρητική ένωση τονίζει: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, ευχαριστεί θερμά το ΡΕΘΥΜΝΟ B.C. για την άψογη διοργάνωση του της Τελικής Φάσης του πρωταθλήματος Παίδων, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Μέλινα Μερκούρη, στις 5 και 6 /2/2016, σε μια ζεστή και αμιγώς αθλητική ατμόσφαιρα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τη Περιφέρεια Κρήτης, την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου Ρεθύμνου, το γιατρό κ. Αντώνη Παπουτσιδάκη, το φυσιοθεραπευτή κ. Μάρκο Τζωρτζινάκη, καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Τέλος, συγχαρεί και τις τέσσερις ομάδες για τη συμμετοχή τους στη τελική Φάση και την ομάδα του ΟΦΗ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων περιόδου 2015-2016».



cretalive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics