Breaking News
14 Αυγούστου 2021

Γιώργος Καλαϊτζάκης: Δεύτερη καλή εμφάνιση του νεαρού γκαρντ στο Summer League
Βασίλης Μπαλατσός 

 


Το «Αμερικάνικο όνειρο» ζει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο νεαρός άσος έγινε draft από τους πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, τα «ελάφια» απέκτησαν άμεσα τα δικαιώματα του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος ξεκίνησε καλά στις υποχρεώσεις των «ελαφιών» στο Summer League. Θετική ήταν η εμφάνιση του Καλαϊτζάκη και στο δεύτερο του αγώνα κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Έλληνας άσος σκόραρε 9 πόντους με 3/4 βολές, 3/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, μοίρασε 7 ασίστ, μάζεψε 1 ριμπάουντ και έκανε 2 κλεψίματα σε 17 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αγώνα. Η καλή εμφάνιση του 22χρονου γκαρντ δεν ήταν αρκετή για να σώσει τους Μπακς οι οποίοι ηττήθηκαν με 91-64. Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Ράντολφ με 17 πόντους, ενώ από τους Τίμπεργουλβς ο Νόουελ είχε 26 πόντους.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε δηλώσει πως έχει να μάθει πολλά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το… φροντιστήριο φαίνεται πως ξεκίνησε από τώρα. Ο «Greek Freak» έδωσε το παρών στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει το παιχνίδι των Μπακς στο Summer League και μετά το τέλος του αγώνα ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να δίνει συμβουλές στον νεαρό άσο.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης⁠

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Όλα τα ζώδια 13/08

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics