Breaking News
14 Αυγούστου 2021
Τι δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου και γιατί επέλεξε αυτήν για να συνεχίσει την καριέρα του. Μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον ΟΦΗ ο 29χρονος Χιλιανός μέσος, Φελίπε Γκαγιέγος δήλωσε σχετικά με τη μεταγραφή του: «Έχω γεμίσει ωραία και θετικά συναισθήματα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε πολύ ζεστά. Μπορεί να μην είμαι εδώ πολύ καιρό, αλλά καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι είναι θερμοί, έχουν θετική διάθεση. Το γήπεδό μας είναι πολύ ωραίο, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ γιατί μου άρεσε το ενδιαφέρον που επέδειξε εξ αρχής για την απόκτησή μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και το γεγονός ότι θα έπαιζα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γι' αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να έρθω εδώ». sdna.gr Διαβάστε επίσης⁠

Τι δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου και γιατί επέλεξε αυτήν για να συνεχίσει την καριέρα του.


Μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον ΟΦΗ ο 29χρονος Χιλιανός μέσος, Φελίπε Γκαγιέγος δήλωσε σχετικά με τη μεταγραφή του:

«Έχω γεμίσει ωραία και θετικά συναισθήματα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε πολύ ζεστά. Μπορεί να μην είμαι εδώ πολύ καιρό, αλλά καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι είναι θερμοί, έχουν θετική διάθεση. Το γήπεδό μας είναι πολύ ωραίο, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ γιατί μου άρεσε το ενδιαφέρον που επέδειξε εξ αρχής για την απόκτησή μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και το γεγονός ότι θα έπαιζα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γι' αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να έρθω εδώ».

sdna.gr
Διαβάστε επίσης⁠

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics