Breaking News
24 Αυγούστου 2021

Ο Νίκος Γκάλης είναι στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα, ώστε να βγει το ελληνικό μπάσκετ από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια!

 

Η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη:

Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Αλλαγή πλάνων και νέα αναζήτηση αντιπάλου

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics