Breaking News
-->

Δυο γλυκύτατες γιαγιάδες οδηγούν μια Λαμποργκίνι (Video)

14 Μαρτίου 2016

Δυο γλυκύτατες γιαγιάδες μπήκαν σε μια Λαμποργκίνι και έκαναν βόλτα στο Λος Άντζελες τραβώντας όλα τα βλέμματα

Όλοι θα ήθελαν να τα φέρει κάπως η ζωή, ώστε να έχουν μια Λαμποργκίνι, ή τουλάχιστον να οδηγήσουν μια φορά ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Όμως πως θα νιώθατε, αν ξαφνικά βλέπατε τη γιαγιά ενός φίλους σας (ή ακόμα καλύτερα, τη δική σας) να βρίσκεται στο τιμόνι μιας Λαμποργκίνι, μαζί με τη φίλη της και να σας χαιρετάνε στο φανάρι;

Πραγματικά απίστευτο, όμως δυο απίστευτες γιαγιάδες, στο Λος Άντζελες, αποφάσισαν να πάρουν μια Λαμποργκίνι για βόλτα στη Venice Boulevard. Περιττό να ειπωθεί ότι όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω, τους και ειδικά οι νεότεροι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Φυσικά το αποκορύφωμα ήρθε όταν οι δυο κυρίες, πάρκαραν έξω από ένα σουπερ μαρκετ, ψώνισαν και γυρίζοντας, έψαχναν να βρουν που είναι το πορτ μπαγκάζ! Στο τέλος, είχαν και το... τυχερό τους!

Απολαύστε τις:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics